Welkom op Overblijfselen!

Sinds enkele jaren schrijf ik verhalen op die kinderen mij aanreiken tijdens mijn werk als overblijfjuf/coơrdinator. Het is niet iets dat zomaar uit de lucht is komen vallen: ik kom uit een artistiek gezin met schilderende en schrijvende ouders en schrijf al van kinds af aan gedichten. Ik ben opgeleid tot docent Nederlands en gaf les aan middelbare scholieren aan de IVKO en een montessorischoolmavo. Zo nu en dan schrijf ik nog steeds gedichten.

Sinds ik Camille Breukhoven met haar kindertekeningen heb kunnen strikken om mijn werk te illustreren werk ik aan dit blog. Dat is eigenlijk nog pas een maand.

Op Lege Handen schrijf ik verhalen geïnspireerd op mijn eigen jeugd. Dat zijn meer young-adult-verhalen. Ze komen niet uit de overblijf, maar zijn geschikt voor jongeren en kinderen die al wat verder zijn in hun lees-ontwikkeling. Wees welkom!